Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
firgus |
22.03.2006 18:19
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Czechowice-Dziedzice |
Nie wiem czy mnie się wydaje czy ta strona schodzi zupełnie na psy?! Jeszcze pół roku temu serwis był chyba najlepszym potterowym serwisem w Polsce! A teraz? Strach tu zaglądac! Posty pojawiają się raz na 2 dni (i to przy dobrym układzie). ja tu wogóle nie dostrzegam zmian! Co, że przerabiacie poszczególne działy skoro trwa to już ponad pół roku!!! Strona źle działa pod Mozillą. Ja naprawdę nie rozumiem co się tu stało. Macie nowego redaktora naczelnego, który nie odpowiada na krytyczne maile. To się nazywa unikanie odpowiedzialności.
Moja propozycja była by taka: 1. Znajdźcie sobie dobrego webmaster'a, który odświeżyłby serwis, lub sami ściągnijcie sobie jakiś portal (np. Mambo - bezpłatny) 2. Zróbcie kompletny przesiew redakcji. Zróbcie nowy nabór, a nieaktywnych zwolnijcie. Mam nadzieję, że zacznie się tu coś w końcu dziac!!! -------------------- Jeśli sądzisz,
że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłasza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM! |
owczarnia |
12.07.2006 10:26
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
No to ja tu już chyba nie mam czego szukać, skoro nie dość, że i tak robi wszystko sama, to jeszcze szefowa ...
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:17 |