Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ w dziale "Koncerty..." zrobił się mały offtop postanowiłem założyć nowy temat w którym ci którzy wyjeżdżają na festiwal mogli przedyskutować sprawę wyjazdu, sprowadzenia alkoholi itp. Proszę też któregoś z modów by przeniósł kilka ostatnich postów na temat OF 2006 z "Koncertów.." tutaj.
[lil surgery :P] pytanie Katona: Jedzie ktoś na Open'era? Ten post był edytowany przez Child: 17.01.2009 23:15 |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No dobra. Teraz ja.
Wstęp o was wszystkich i o atmosferze sobie daruję. Napisze o tym jeszcze nie raz, nie dwa i nie dziesięć. Było wspaniale. 1. Franz Ferdinand. Jeden z koncertów życia. Minimalnie ustępuje RHCP, bije się o drugie miejsce z TWS i chyba wygrywa z U2. Byłem oczarowany. Pokazali absolutnie światową klasę. I pokazali jak można zjednywać sobie publiczność naturalnością i prostotą. Mają coś z Beatlesów. Mają w sobie coś, co zawiedzie ich na sam szczyt. Na sam samiusieńki. Grali wszystko. I grali rewelacyjnie. Nawet kawałki przeze mnie nieukochane rzuciły mnie na kolana - choćby Outsiders z historyczną już partią perkusji na trzech perkusistów. Szaleństwo. W Gdyni nawet pogo jest jakiejś kulturalniejsze nie tracąc nic ze swojej siły. 2. The Streets. Nie wzruszam się zwykle przy hip-hopie (nie licząc "Mojej Obawy" i "Jeszcze będzie czas" =), a Skinner wycisnął ze mnie łzy. Jest najlepszy na świecie i mówię to z całą odpowiedzialnością. 3. The Car Is On Fire. Europejska czołówka. Szkoda, że Europa jeszcze o tym nie wie. 4. Coldcut. Didżejstwo może być sztuką - ostatecznie to przyznaję. Koncert powalający. Przejmujący. Długo słyszałem go w głowie. O reszcie potem. Nie mogę tak naraz. Jeszcze nie doszedłem do siebie. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 01:19 |