Co Z Malfoyem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Z Malfoyem?
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio zastanawiałam sie gdzie Snape zabrał Dracona? No bo nie do Voldiego a mamuśke wykluczam wkońcu pracuje dla Voldiego i jest (chyba) śmierciorzerczynią, wiec musiał go gdzieś ukryć (no chyba żę Draco razem z mamuską uciekł?). Może Snape wcześniej z Dumbledorem wymyślili gdzie go ukryć? Co myślicie?
-------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
mida |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 99 Dołączył: 02.08.2005 Skąd: z Polski Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadzam się. Voldemort jest okrutny ale zaistniały okoliczności łoagodzące. Dumbledor nie żyje więc nad czym tu się rozwodzić. Świat magiczny stracił potężnego czarodzieja i stał się słebszy. Śmierciożercy się cieszą i wogóle można pozwolić sobie na chwile miłosierdzia i wybaczyć drobnym partaczom.
Na Grimmauld Place Snape nie mógł zabrać Dracona, tam wciąż plączą się ludzie Zakonu. Poza tym dom należy do Harre'go... nie wiem czy Snape jest aż tak głupi. -------------------- "Na mój zew chłoń nocy smak, tylko nocą zatracisz duszę
Przeklnij ze mną słońca blask, pragnień twych nic już nie zagłuszy Uwierz mi i uwierz w noc, tylko nocą odkryjesz prawdę Sny wstydliwe skryje mrok, z marzeń nikt cię tu nie okradnie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:48 |