Twój Ulubiony Magiczny Przedmiot To..., Wypowiedz się!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Twój Ulubiony Magiczny Przedmiot To..., Wypowiedz się!
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Zakładam ten temat bo chciałam się dowiedzieć jakie są wasze ulubione magiczne przedmioty OPCM? Numerologia, Transmutacja, Wróżbiarstwo itp. Proszę powiedz i podaj argument dlaczego taki a nie inny
![]() ![]() Zaklęć - bo można tam się wiele przydatnych zaklęć nauczyć, i fajny jest profesorek ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
mida |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 99 Dołączył: 02.08.2005 Skąd: z Polski Płeć: Kobieta ![]() |
Osobiście wolę Opieką nad Magicznymi Stworzeniami choć może nie koniecznie tymi proponowanymi przez Hagrida.
Choć propozycja zostania animagiem też jest bardzo kusząca, Warto przyłożyć się do nauki tego przedmiotu... jeśli nie wyjdzie z animagiem to przynajmniej można potem zrobić komuś paskudnego psikusa i zamienić jego kubek do herbaty w brudnego szczura! ![]() -------------------- "Na mój zew chłoń nocy smak, tylko nocą zatracisz duszę
Przeklnij ze mną słońca blask, pragnień twych nic już nie zagłuszy Uwierz mi i uwierz w noc, tylko nocą odkryjesz prawdę Sny wstydliwe skryje mrok, z marzeń nikt cię tu nie okradnie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:52 |