Co Z Malfoyem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Z Malfoyem?
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio zastanawiałam sie gdzie Snape zabrał Dracona? No bo nie do Voldiego a mamuśke wykluczam wkońcu pracuje dla Voldiego i jest (chyba) śmierciorzerczynią, wiec musiał go gdzieś ukryć (no chyba żę Draco razem z mamuską uciekł?). Może Snape wcześniej z Dumbledorem wymyślili gdzie go ukryć? Co myślicie?
-------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Po pierwsze na pewno nie zabrał go na Grimmauld Place bo wszyscy myślą ża to snape jest właśnie zdrajcą po drugie nie wiem czy Harry chciał by miec takiego Dracona w domku. A Voldek nigdy prze nigdy nie wybaczył by Draconowi tego momentu kiedy się zawachał zabic Dumbledora. A ci co myślą że Dumbledor żyje niech dają se siana, ja osobiście uważam że nieżyje i koniec kropka. w czwartym tomie było napisane:
"Wstań. prosisz o wybaczenie? Ja nie przebaczam. Ja nie zapominam. Trzynaście długich lat... Musisz mi za nie odpłacic swoimi trzynastoma latami, wtedy może ci przebacze. Glizdogon już spłacił częśc swojego długu, prawda Glizdogonie?" To chyba muwi za siebie. A tak w ogóle zgadzam sie z guchą Voldemort musiał mie jakies zabezpieczenie w razie gdyby Draco nie zabił Dumbledora chociarz przy Draconie było nie pamiętam chyba ze trzech śmierciożerców, więc zawsze tamci mogli by go zabic. A mida ja nie mysle, że Voldemort był by taki wspaniałomyślny żeby przebaczyc Draconowi te małe niepowodzenie w końcu nie było takie małe nie? możne powiedziec, żę tak samo ważne jak zabicie Harry'ego. No tyle narazie mam do powiedzenia. -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:06 |