Snape I Inne Do Mojego Opowiadanka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Snape I Inne Do Mojego Opowiadanka
Rayana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: Tam, gdzie umiem czarować... ![]() |
Buehehehehehehe!!! Jesli mi sie uda zeskanowac to pokaze wam moje rysunki!!!
![]() ![]() Harry Podobna do mnie ^^ To na razie tyle moi kochani!!! ![]() -------------------- Jeśli jest kimś wyjątkowym? Może nim nie być... To tylko chłopak, który uczy się w niezwykłej szkole... Tak... Harry Potter jest przed wami...
To nowy cytat o moim ulubionym bohaterze... ![]() Ten button nigdzie nie prowadzi... Ale prowadzi do świata magii... |
![]() ![]() ![]() |
Croco |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 04.04.2006 Skąd: tam gdzie diabły z czekolady Płeć: Kobieta ![]() |
Od jakiegoś czasu nikt tutaj żadnej odpowiedzi nie zamieścił, ale cóż, nie mogę się powstrzymać...
Dziewczyno. Ty nie robisz forumowiczom wielkiej łaski, że pokazujesz swoje rysunki (notabene, niezbyt zachwycające), to ONI je oceniają, wytykają błędy, mówią co masz poprawić a co nie, to ONI wyświadczają ci przysługę. Nie zgrywaj obrażonego dziewczątka - rozumiem, niektóre komentarze były dość przykre i złośliwe, ale to nie usprawiedliwa twojego zachowania, a szczególnie tego samouwielbienia, które się na niczym nie opiera. Najpierw radzę popracować trochę nad charakterem. A co do rysunków - zgadzam się z resztą forumowiczów. Ćwicz. Mam nadzieję, że się nie wygłupiłam, dodając post do opuszczonego (?) tematu. ^^ Ten post był edytowany przez Croco: 21.07.2006 20:30 -------------------- "Snape zawsze słucha przez zamknięte drzwi odgłosów chlapania, gdy Potter się kąpie. Młody czarodziej robi niesamowitą ilość hałasu podczas czynności tak fundamentalnej jak zwykła kąpiel. - Potter - kaczor - mówi do siebie cicho Severus i zanurza się nieco głębiej." Tak samotny beze mnie, Calligraphy |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:38 |