Najbardziej Wypaśne Solówki, gitarowe i basowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najbardziej Wypaśne Solówki, gitarowe i basowe
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chyba nie trzeba żadnych wstępów - go on!
|
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
karwa. jakim cudem ja ten temat przegapiłem?!?!
hedrixowych kawałków to bym mógł napisać kilkanaście, ale ostatecznie myślę, że najlepsze mimo wszystko było 'voodoo child'. na pewno w moim zestawieniu znalazło by się miejsce dla angusa young'a z ac/dc (w sumie nic dziwnego, że podczas ich koncertów, to właśnie jego imię jest najczęściej skandowane), postawiłbym na kawałek 'back in black', ale osobiście bardziej wolę 'thunderstruck'a', ale to dlatego, że kiedyś umiałem prawie-że-to-zagrać;> (a jak wszyscy wiemy, 'prawie' może robić wielką różnicę). co jeszcze... na pewno znajdzie się miejsce dla wyczynów morello z ratm, bardzo mi się spodobało 'sleep now in the fire', szczególnie w wersji teledyskowej z koncertu w mexico city kiedy klęczy przy wzmacniaczu^^. pink floydzi... zawsze mnie ciary przechodzą przy tej solówce gilmour'a z 'high hopes' na... eee no właśnie, na czym? poza tym, to chyba 'money', bo po prostu uwielbiam ten kawałek. tak naprawdę to przy moim wrzodzie uwielbienia dla tego zespołu co drugi utwór jestem gotów wychwalać pod niebiosa. hm lećmy dalej... jest jeden taki japoński gitarzysta, ktory mnie raz kiedys normalnie zabił - zaczerpnijcie sobie z jakiegos soulseeka czy coś utwor 'koi uta; autorstwa tak'a matsumoto. za warudo! (albo poczekajcie bliżej nieokreślony czas, bo dam głowę, że na którejś z moich płyt to mam;>) calkiem niezły jest też larry lalonde z primusa. mowią o nim, że gra we wszystkich tonacjach oprocz tych stworzonych przez czlowieka, a sam o sobie mowi, ze jak go uczyl satriani, to dowiedzial sie, że xle zagrana nuta moze być tą odpowiednią, ale zaznacza, że prawdopodobnie stosuje się do tego częściej niż by chciał :>>> cholera, dokończę jutro. przepraszam, że ten post taki trochę z pupy, ale jestem po kilku 'wściekłych miśkach' (nie wiem, czy chcecie wiedzieć co to takiego) i mam za dobry humor. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:45 |