Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(voldius @ 20.07.2006 18:19) Sciagnalem sobie 3 pierwsze odcinki 'Hell Girl' ['Jigoku Shoujo']. Nie polecam, są fajne momenty, ale naprawde momenty. Fabuła sie przez te trzy odcinki opierala na tym samym. Ogolnie chodzi o to, ze jest 'Hotline To Hell', strona internetowa, ktora pokazuje sie tylko o godzinie 00:00. Na owej stronie mozesz wpisac imie i nazwisko swojego przesladowcy, po ktorego wpadnie taka panienka z trojka ziomkow. No i ta osoba przesladujaca idzie do piekla od razu. Ale, ale. To nie takie proste wszystko, bo podpisujac kontrakt z Emmą Ai kopiesz dwa groby. Drugi to Twój grob ktory czeka na Twoja smierc, no i kiedy w koncu padniesz, rowniez jestes zabierany do piekiel. Fajnie, nie? W ogole mam zamiart sobie zakupic na dvd wszystkie filmy Miyazaki'ego. No bo to taki mistrz nad mistrze. Aha no i koniecznie musze sobie zakupic 'Grobowiec Świetlików', niesamowity film. Zastanawiam sie tez nad 'Narzeczoną dla kota' na dvd za 19 zlociszkow. Ja Cie nie kumam voldius, oglądałem pierwszy odcinek Hellgirl i bardzo mi się podobało O_o". Okej, w tej branży jak narazie najbardziej i tak lubię Hundred Stories ale jednak fajny straszacz. QUOTE(Hito @ 24.07.2006 14:33) Fate/Stay Night - fajne, fajne. Szkoda, że nie mam gry, z chęcią poznałbym dwa pozostałe scenariusze (Unlimited Blade Works i Heaven's Feel). Dark!Sakura i Rin jako heroina to rzeczy bardzo do mnie przemawiające. Czy to nie jest gra hentai przypadkiem? ![]() -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 20:21 |