Lupin I Bogin, Czyli co i jak?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lupin I Bogin, Czyli co i jak?
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba każdy z Was wie co to jest bogin i w jaki sposób działa/atakuje. Wczoraj jednak oglądając po raz kolejny Harry'ego Pottera i Więźnia Azkabanu nasunęło mi się pewne pytanie: skoro bogin Harry'ego zamieniając się w dementora miał taką samą moc jak on (dementor) to czemu Lupin nie zaczął się zamieniać w wilkołaka? W końcu jako bogin ukazał się księżyc w pełni, to czy nie powinien na niego zadzaiłać?
Jeśli taki temat już był albo coś to sorry. ;p Czekam na odpowiedzi. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
To jest na takiej zasadzie.: ja mam lekką arachnofobię, czyli strach przed pająkami. Ale to nie oznacza,że boją się pająków!! Ja się tylko boję, co mi te pająk może zrobić!! Bo w telewizji, jak widze pająka, to jest ok, ale jak widzę jakiegokolwiek pająka na żywo, to już nie jest tak super. Więc to nie jest strach przed czymś, tylko przed tym, co am dane "coś" zrobi, p.: Lupin bał się, jakie będą skutki blasku księżyca, a Harry, co robi z inymi dementor...
-------------------- Gryffindor
KLL |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:33 |