Skutki Maltretowania Ołówka..., a takze kredek, farb i innych cosi x]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skutki Maltretowania Ołówka..., a takze kredek, farb i innych cosi x]
bananówna XD |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Na poczatek pozwole sobie napisac, ze artystka ze mnie zadna, jeno znecac sie lubie nad przyborami plastyczymi. Nie mam jeszcze swojego stylu (ciagle zmieniam). Prosze o lagodna, aczkolwiek szczera i konstruktywna (bo chamstwa nie zniese XD) krytyke. Rysunki, ktore tu zamieszcze nie maja nic wspolnego z profesjonalizmem. Ot, takie bazgroly naskrobane "na kolanie" w chwili nudy.
Ach! Jeszcze jedno. Wybaczcie, ze zrobione aparatem (zepsutym w dodatku), ale skaner zyje wlasnym zyciem... . mangowe takie (pięciominutówka stworzona podczas obiadu) znów mangowe (z tym, że cienkopisem) kredkowe coś (czyli "dziecko" nudy) długopisami (powstało podczas oglądania gotowych na wszystko - w przerwie na reklamy) To by bylo na razie wszystko. Niedlugo znow cos dodam. Pozdrawiam :-* |
![]() ![]() ![]() |
bananówna XD |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Croco @ 24.07.2006 13:46) QUOTE W graficznym podgladzie windowsa xp mozesz poobracac. Otóż to. Klikasz na miniaturę zdjęcia prawym przyciskiem myszy i "Obróć zgodnie z ruchem wskazówek zegara" lub "Obróć przeciwnie do ruchu wskazówek zegara", jak ci pasuje. Zaiste, bardzo bym chciala, ale na mojej drodze ku temu stanal jednen, taki naprawde malenki problem. Nie mam Windowsa XP. Mam Pingwina i to jakiegos zywcem wywleczonego z lamusa (czytaj: znaleziony pod wersalką). Na srode (najdalej na czwartek) skoncze naprawiac swoj stary skaner i wrzuce ladniejszej jakosci poodwracane obrazki. Emoticonko, ja MAM skaner. Tylko, że on nie zamierza współpracowac. W chwili obecnej naprawiam stary. Dzieki za dobre slowo (o tym potencjale), ale chyba mnie przeceniasz. PS. Nie dziwota, ze kompozycja wydala ci sie znajoma, skoro to jedna z najbardziej pospolitych ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:20 |