Skutki Maltretowania Ołówka..., a takze kredek, farb i innych cosi x]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skutki Maltretowania Ołówka..., a takze kredek, farb i innych cosi x]
bananówna XD |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Na poczatek pozwole sobie napisac, ze artystka ze mnie zadna, jeno znecac sie lubie nad przyborami plastyczymi. Nie mam jeszcze swojego stylu (ciagle zmieniam). Prosze o lagodna, aczkolwiek szczera i konstruktywna (bo chamstwa nie zniese XD) krytyke. Rysunki, ktore tu zamieszcze nie maja nic wspolnego z profesjonalizmem. Ot, takie bazgroly naskrobane "na kolanie" w chwili nudy.
Ach! Jeszcze jedno. Wybaczcie, ze zrobione aparatem (zepsutym w dodatku), ale skaner zyje wlasnym zyciem... . mangowe takie (pięciominutówka stworzona podczas obiadu) znów mangowe (z tym, że cienkopisem) kredkowe coś (czyli "dziecko" nudy) długopisami (powstało podczas oglądania gotowych na wszystko - w przerwie na reklamy) To by bylo na razie wszystko. Niedlugo znow cos dodam. Pozdrawiam :-* |
![]() ![]() ![]() |
bananówna XD |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 23.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Psychopatko masz racje. Lepiej jest komus pokazac jego bledy niz chwalic. Przynajmniej wiem co robie zle, jednakze nie mozna mierzyc wszystkich swoja miarka. Moje rysunki nie beda tak dobre jak twoje, jakkolwiek bym sie nie starala i nie jest to kwestia talentu.
QUOTE(NeMhAiN) przepraszam bardzo....ale....co to za problem?....<urozmaicać :)tak tak> Mówisz, masz:pojedynkowy malowany z chłopakami ze SketSqadu prezent dla Evy E. - kuzynki z Munichu i mojej pierwszej nauczycielki Munich malowany z ZipCrew (ekipa Evy)...tylko jakies takie male to zdjecie wyszlo O_o |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:58 |