Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
obra. bo jeśli ja nie założe tego tematu to już nie wiem kto wykarze odrobine inicjatywy.
trzeba ustalić gdzie się spotykamy i którego dnia. czy już pierwszego, czy lepiej w niedziele po wszystkim. trzeba dograć przyjezdnych z miejsowymi, trzeba pogadać z miejscowymi (empem, nadya, sihają, hefajem, melissa, avalonem...) zeby tez byli. mysia to winno być Twoje zadanie. ja jutro wyjezdzam i wracam 4 lipca so jak przyjade to już ma być wszystko ustalone !! a i wpisujemy się tu na listę, kto przyłazi. (edytujcie) - no i co nikt nie edytuje? tym lepiej, zaszczytny numer dwa otrzymam. 1. Sumiko 2. Katon 3. Myśka ta zapomniałem 4. Misiek 5. Elva 6. Ahmed 7. Avalon 8. Sihaja 9. Emp 10. Avada żart. 11. Mellisa 12. Tymą (timi, tesh byuem!) Ten post był edytowany przez TimmY: 01.08.2006 12:09 -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A w Bolkowie już byłaś? XD
Z rodziną - jak widać na załączonym obrazku - to się dobrze na zdjęciach wychodzi. ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:52 |