Stara Gwardia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stara Gwardia
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktoś jeszcze ze 'starych' tu zagląda? Czy ktoś pamięta początki, setki postów dziennie, Talk Show Fan Fiction, wspominki Hagrida, zgryzotę Admina i inne takie tam gadżety?
Czy ktoś to wspomina? Hah, wyrośliśmy chyba. Pamiętam jak dziś. Wiem, że zrzędzę jak emeryt po przejściach, ale to dla mnie bardzo sentymentalne miejsce. Miałem wtedy kilkanaście lat, a tu proszę - za kilka miesięcy stuknie 20, studia, praca i te sprawy. Wybaczcie, że tak sobie wchodzę bez pytania i w ogóle tak nagle, bez zapowiedzi, ale tak mnie jakoś naszło na sentymenty. ![]() Nie wiem czy zdrowo jest wspominać coś, czego wielu tutaj nie pamięta, ale taka myśl mnie naszła. Nawet nie myśl, a idea założenia tematu, gdzie starzy wyjadacze mogliby dać jakiś znak. Cynthia, Zanthia, Brenda, Hagrid, Empire i cała reszta... Żyjecie? ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(murof @ 04.08.2006 16:49) Dziwne czasy, w sumie forum dużo mi dało, nawet - rzekłbym - w jakiś sposób wpłynęło na moje życie ![]() A ja i tak tęsknię za fioletowym forum na elisce.... tamto dopiero miało klimacik ![]() Zgadzam się. I mi bardzo dużo dało i ja również nie wiem do której z Gwardii moge się zaliczać, choć zaglądam tu 4 lata, prawie. Draco: Dobrze Cie widzieć spowrotem. Zresztą.. Pod właśnie takim hasłem upływała wcale nie krótka rozmowa na temat Twojej osoby. Twoje stare Gadu chyba ktoś przejał, myślałem, że już na zawsze uciekłeś w dziennikarski świat.. Dobrze Cie widzieć spowrotem. Wspominamy. I mamy sentymenty. Bardzo wielkie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 18:59 |