Stara Gwardia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stara Gwardia
Draco |
02.08.2006 22:55
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna |
Ktoś jeszcze ze 'starych' tu zagląda? Czy ktoś pamięta początki, setki postów dziennie, Talk Show Fan Fiction, wspominki Hagrida, zgryzotę Admina i inne takie tam gadżety?
Czy ktoś to wspomina? Hah, wyrośliśmy chyba. Pamiętam jak dziś. Wiem, że zrzędzę jak emeryt po przejściach, ale to dla mnie bardzo sentymentalne miejsce. Miałem wtedy kilkanaście lat, a tu proszę - za kilka miesięcy stuknie 20, studia, praca i te sprawy. Wybaczcie, że tak sobie wchodzę bez pytania i w ogóle tak nagle, bez zapowiedzi, ale tak mnie jakoś naszło na sentymenty. Nie wiem czy zdrowo jest wspominać coś, czego wielu tutaj nie pamięta, ale taka myśl mnie naszła. Nawet nie myśl, a idea założenia tematu, gdzie starzy wyjadacze mogliby dać jakiś znak. Cynthia, Zanthia, Brenda, Hagrid, Empire i cała reszta... Żyjecie? |
Ludwisarz |
08.08.2006 18:29
|
Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna |
Wezmiemy auto Katona, Cat, Sumiko.. A refreny beda pod portretem Piłsudzkiego. BTW: wziąść kamerę?
edit: Draco - może miałbyś ochotę zobaczyć się z Nami w Krakowie? Ten post był edytowany przez TimmY: 08.08.2006 18:30 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:33 |