Stara Gwardia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stara Gwardia
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ktoś jeszcze ze 'starych' tu zagląda? Czy ktoś pamięta początki, setki postów dziennie, Talk Show Fan Fiction, wspominki Hagrida, zgryzotę Admina i inne takie tam gadżety?
Czy ktoś to wspomina? Hah, wyrośliśmy chyba. Pamiętam jak dziś. Wiem, że zrzędzę jak emeryt po przejściach, ale to dla mnie bardzo sentymentalne miejsce. Miałem wtedy kilkanaście lat, a tu proszę - za kilka miesięcy stuknie 20, studia, praca i te sprawy. Wybaczcie, że tak sobie wchodzę bez pytania i w ogóle tak nagle, bez zapowiedzi, ale tak mnie jakoś naszło na sentymenty. ![]() Nie wiem czy zdrowo jest wspominać coś, czego wielu tutaj nie pamięta, ale taka myśl mnie naszła. Nawet nie myśl, a idea założenia tematu, gdzie starzy wyjadacze mogliby dać jakiś znak. Cynthia, Zanthia, Brenda, Hagrid, Empire i cała reszta... Żyjecie? ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Scarlet |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 12.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm, temat stworzony jak dla mnie, na potrzeby aklimatyzacji ;)
No więc zobaczymy, jesli mi się sposoba, to może tu trochę pobędę, jeśli nie, to odejdę po raz drugi. Pamięta ktoś Asik vel. Scarletkę? Jak natrafiam gdzieś na stare posty to nie wiem czy się smiać czy płakac. Gówniarz byłam jak cholera, zresztą to wszystko była gra, nie mam pojęcia po co. A ze starymi forumowiczami to jedyny kontakt jaki mam to Katie, Elias, Góruś, Potteromanka, Valar - ale nie wiem czy ktoś ich pamięta. Aha, jeśli ktoś chce TSFF1 i TSFF3 to służę, w otchłaniach kompa gdzieś jeszcze jest. Dobrze, ze jest zapisałam w odpowiednim czasie. Może niepotrzebnie sie wtracam, ale... dałoby się zrobić fioletową eliskę po raz drugi? Ten kolorek był sliczny :blush: (cofam pytanie, druga grafika prawie przypomina tamta, tyle ze ciemna nieco) P.S. Czy marudzą tu na buźki? Bo na TN się czlowiek nasłucha... Ten post był edytowany przez Scarlet: 12.08.2006 10:50 -------------------- "(...)
nie można zabić miłości jeśli ją w ziemi pogrzebiesz odrasta jeśli w powietrze rzucisz liścieje skrzydłami jeśli w wodę skrzelą błyska jeśli w noc świeci" Halina Poświatowska |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 18:57 |