Krakau City W Hołdzie Harry'emu P., Takie Tam Spotkanie czy cos.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Krakau City W Hołdzie Harry'emu P., Takie Tam Spotkanie czy cos.
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
No więc zbliża się.
Nieustannie zadajemy sobie pytania... 'Kto przyjedzie?' 'Kiedy to?' 'Gdzie i po co?' Ano, ja też se zadaje, na żadne nie odpowiem, jednak oczekuję tych odpowiedzi od Was użytkownicy Magicznego Forum. Nie podam szczegółowych informacji, jednak z czasem będę ten post edytował i starał się tutaj ich jak najwięcej zamiescic. Staramy spotakc się w dniach 17-18-19-20. Kto komu jak pasuje, dokładnie jeszcze nie wiadomo, zależy to tylko i wyłącznie od pana dyrektora oraz wszystkich miłych i goscinnych osóbek mieszkających w Krakowie. Pierwszą i najważniejszą zasadą Podziemnego Spotkania, jest to, że nie mówimy o Podziemnym Spotkaniu, a dokładniej nie mówimy skąd się znamy. Więc młodzi adepci magii - proszę nie zabierajcie szat i różdżek. Costam sie wymysli. Jeśli chodzi o rozrywki: - projekcje wczesnych filmów Davida Lyncha - karaoke japońskich piosenek j-pop i j-rock - nagrywanie filmu instruktażowego jak NIE spędzać zjazdów, zwał. No dobra, bez pierdół zbędnych, zapisujcie się kto się pisze, co i jak w sensie kiedy bedzie mogl, czekamy rowniez na glosy ludzi z Krakowa itd. Zaplanujcie dobrze ten czas. 1. Niejaki Voldius, nikczemnik, który pojawi się prawdopodobniusieńko od srody do niedzielki. W zasadzie no kiedy sie tam chce. 2. TimmY [karak krakov drinking team beware!] 3. Podła Cat ![]() 4. Katon. Just Katon. 5. Wielki Mistrz Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wodz Nordow, Bladzacy Posrod Sniegow, Arcykaplan Zakonu Auril. 6. Rysiek Kowal, dla znajomych po prostu Wojtek. 7. Ahmed, Ręka Boga i Zbrojne Ramię Hezbollahu. 8. dementorek, pan administrator. spiaca bestia. A tak wogóle, jak już temat to drobna uwaga - ja was ze środy na czwartek ugościć nie mogę. Spotkać się oczywiście mogę, ale noc musicie gdzieś przetrwać, jeśli będziecie dzień wcześniej. Katon Ten post był edytowany przez dementorek: 13.08.2006 19:42 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Raczej nie samochodem. Pociąg mamy o 5:35 w Lublinie. Planowany dojazd ok. 10:30. Przyjeżdżam razem z Cat i Ryśkiem. To jest plan na chwilę obecną. Samochód by wiele ułatwił (ale nie jestem jeszcze na tyle doświadczonym kierowcą, żeby ruszać w taką długą trasę). Postaram się mimo wszystko przekonać starych, ale nastawiam się na pociąg.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:43 |