Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ach, no bo chciałam się pochwalić tak na dzień dobry, kolejnym dobytkiem na moim ciele ;]....Tak jak mnie zwą, tak też postanowiłam to upieczętować na karku ;].
ONA ;] I tak w ogóle to witam wszystkich! : D PS.: W realu wygląda lepiej ;] -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Zależy co chcesz sobie zrobić ;]...Wiesz, to co mi się podoba w tatuażu to, to że nie ma jakieś takiej ceny ustalonej, że taki i taki, tyle i tyle...Tylko odrębnie od każdego tatuażysty
![]() -------------------- she wolf.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(kObra. @ 16.08.2006 10:16) Zależy co chcesz sobie zrobić ;]...Wiesz, to co mi się podoba w tatuażu to, to że nie ma jakieś takiej ceny ustalonej, że taki i taki, tyle i tyle...Tylko odrębnie od każdego tatuażysty projekcik na conajmniej 3/4 ręki. a jak będę pijany i ktoś mnie podpuści, to się jeszcze załapie reszta ręki, kawałek 'klaty' ;p i kark [;![]() i szczałeczkę w stronę pupki Ten post był edytowany przez Cat: 16.08.2006 13:47 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:00 |