Kudłate Myśli, Raport z życia różowego kapcia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kudłate Myśli, Raport z życia różowego kapcia
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Nie spodziewajcie się dzieła sztuki
![]() nie to się liczy. Tu chodzi o przesłanie:D Apeluję do was. Traktujcie lepiej swoje kapcie! Kapeć też człowiek, potrzebuję miłości. Pomyślcie ile razy ogrzewał wam zmarznięte stopy. Własnym ciałem osłaniał przed brudem i innymi niebezpiecznymi przedmiotami, które walają się po podłodze (heh.. przynajmniej w moim domu ![]() Kapeć meloman To niepodważalny dowód na wysoki poziom kultury kapci. One są bardzo muzykalne! Posiadają doskonały gust muzyczny. Kapcie Dwa A tu dwa kapcie w dwuznacznej sytuacji. To już wiemy skąd się biorą małe bambosze ![]() *** wiem.. wiem jestem nienormalna ale dobrze mi z tym ![]() Ten post był edytowany przez rhiamona: 21.08.2006 18:19 |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Pomyśł, to jest to, co się generalnie w fotografii liczy. Ale tu zabrakło nie tyle pomysłu, co sumiennego wykonania. Trzeba zawsze brać poprawki na jakośc sprzetu, jakim się dysponuje. Ja sama mam do dyspozycji tylko kiepską cyfrówkę (kiedys miałam lustrzankę, starego Zenita,a le mnie w pociągu relacji Kraków - Gdańsk okradziono), więc się nie porywam na duże powiększenia, zdjęcia pod światło. Tu brakuje własnie tego wyczucia.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:45 |