Zawiodłem Się Na Dorosłych...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zawiodłem Się Na Dorosłych...
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Istnienie świętego Mikołaja, czy fakt, że zęby zabiera Wróżka Zębuszka to dla niektórych niepozorne epizody, z których obecnie można się tylko śmiać. Niektórzy jednak do dziś pamiętają, jak bardzo zawiedli się na świecie wykreowanym im przez rodziców, czy innych dorosłych. Miłość nie jest rajem, a świat nie jest sprawiedliwy. Rodzice nie żyją wiecznie i nie koniecznie wiecznie będą razem. Pamiętacie jakieś momenty, w których wasz świat, jako dzieci, musiał zderzyć się z szarą rzeczywistością?
Ten post był edytowany przez murof: 11.05.2006 20:30 -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Emilka98 |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 14.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja pamiętam, jak kiedyś, tata na Mikołaja, nie dał nam popoduszkę prezentów, tylko po dwadzieścia złotych, tak, no, w łapę^.^ i trochę słodyczy, bo chcial, żebyśmy zrozumieli, że Mikołaja nie ma, to ja zaczęłam krzyczec, że Mikołaj to na pewno przyniósł pod drzwi, a tata tylko przekazuje i uciekłam^.^. Sama nie wiem, kiedy przestałam wierzyć w Mikołaja, taka jakoś wyszło, co do Zębowej Wróźki, rodzice, nidy nie robili mi co do niej iluzji, kiedyś położyłam zęba w kuchni i powiedziałam, to do tej pory bym się nie doczekała^.^ Ja się chyba też trochę na rodzicach zawiodłam, bo oni niby tacy wyrozumiali, wszędzie poszczujają, a jak przyjdzie co do czego...ech... jeszcze gorzej od tych co na nich mówią, że dzieciaków nigdzie nie puszczają. No, ale teraz juz jest trochę lepiej, np. kiedyś moja mama chciała, żebym była punktualnie na obiedzie, nieważne, że byłam u koleżanki czy gdzieś, zaraz krzyczała, że mam wrcac na obiad, a, żebył gdzieś o 15 to rozwał mi cały dzień, ale już jej przeszłśćo^.^.
![]() -------------------- Potterowskie nagłówki
Here I go again Standing in your arms crying Here you go again Make me forget everything You keep me smiling |
Flamme |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam nigdy nie chciałam uwierzyć w świętego Mikołaja i Wrózke Zębuszkę... Dość często zawodziłam sie na rodzicach gdy cos obiecywali a potem nic
-------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:27 |