Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako, że ludzie się rozgadali już o wakacjach w temacie "szkolnym", to postanowiłem założyć nowy temat dla tych, co mogą się już cieszyć wolnością. Nie zatruwajmy życia licealistom, gimnazjalistom i niektórym studentom (bo Misiek już hasa ;P ) w ich temacie, niech oni w pocie czoła pracują na oceny, sesja pełną gębą, inne trudy i znoje. W każdym bądź razie proponuję, by tutaj zwalać cały szit związany z wakacjami, pochwalcie się jak je spędzacie, jakie macie plany i sugeruję, żeby topic nie zszedł na tematy alkoholowe już na pierwszej stronie, chociaż wiem że ejst to nierozerwalnie zwiazane z wakacjowaniem. Mam nadzieję, że temat się przyjmie, a jak nie to pewnie któryś z modów go wywali.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Mumiah spod buta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: nie rzuca się w oczy Płeć: Kobieta ![]() |
No to ja tysz coś utrwalę:
Nad morzem było siuuper...kuchany Sopocik,zupełnie inna bajka niż ta mieścina.Mogłabym zarabiać rysowaniem portretów na Monte Cassino,żeby tylko tam mieszkać. Z przyjaciółmi tysz było siuuper,nawet tutaj i los amigos tysz ma plusa i nieprzespane noce i nawet kilka ulew,trochę mało słońca w sierpniu no i pogrzeb niefortunny...tak też bywa... Najgorzej,że to tak szybko minęło,po prostu wakacje mi śmignęły przed oczami jak pociąg,jak nigdy.... Szkoda,że do następnych to mi się osobiście tak nie spieszy,bo to już przedmaturalne będą.... -------------------- Fajrant.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:24 |