Moje Psychodeliczne Prace,, czyli fotografii garść
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Psychodeliczne Prace,, czyli fotografii garść
Aqua |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 10.09.2006 ![]() |
Z góry dzięki, że w ogóle czytasz, co ja tu wypisuję
![]() Słowem wstępu chciałabym zaznaczyć, że mam dość specyficzny styl, który nie wszystkim się podoba. Wiele osób nazywa go "przejaskrawionym" notabene nie chcę go zmieniać. Kocham robić zdjęcia i choć nie zawsze mi to wychodzi - bardzo się staram. Nie prosze o łagodną wypowiedź, ale o Twoją szczerą opinię. Konstruktywną (ale nie chamską!) krytykę dobrze znosze i bardzo sobie cenię. A teraz kilka prac: 1. 2. 3. 4. (kolor) 5. (kolor) Pozdrawiam - AQUA |
![]() ![]() ![]() |
Aqua |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 10.09.2006 ![]() |
Dziękuję Ci za komentarz.
Co do tematu mmm wiem, że te zdjęcia niezbyt pasują do niego, ale większość moich prac ludzie określają po prostu "wulgarne" lub "przejaskrawione", dlatego nieco bałam się (i boję nadal) je tu wrzucić. Nie, nie poczułam się urażona. Wręcz przeciwnie! Bardzo sobię cenię słowa krytyki. Zawsze staram się je jak najdokładniej przemyśleć i wyciągnąć wnioski. Fotografuję nie tylko kobiety. Charaktery moich modelek/modeli próbuję oddać poprzez kolorystykę lub formę. Nie zawsze mi to wychodzi, ale hej! Nie od razu Rzym zbudowano ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:29 |