Moje Psychodeliczne Prace,, czyli fotografii garść
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Psychodeliczne Prace,, czyli fotografii garść
Aqua |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 10.09.2006 ![]() |
Z góry dzięki, że w ogóle czytasz, co ja tu wypisuję
![]() Słowem wstępu chciałabym zaznaczyć, że mam dość specyficzny styl, który nie wszystkim się podoba. Wiele osób nazywa go "przejaskrawionym" notabene nie chcę go zmieniać. Kocham robić zdjęcia i choć nie zawsze mi to wychodzi - bardzo się staram. Nie prosze o łagodną wypowiedź, ale o Twoją szczerą opinię. Konstruktywną (ale nie chamską!) krytykę dobrze znosze i bardzo sobie cenię. A teraz kilka prac: 1. 2. 3. 4. (kolor) 5. (kolor) Pozdrawiam - AQUA |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Szczerze mówiąc tylko prace czarno - białe przypadły mi do gustu. (A będąc zupełnie szczerym - tylko dwie pierwsze). Baaardzo podobają mi się podobne eksperymenty z cieniami i światłem i wcale nie uważam, by były "przejaskrawione".
Natomiast prace kolorowe... Wybacz, ale być może z racji zbyt małego formatu trudno dostrzec w nich coś... interesującego? Ot, po prostu fotografie kobiet. Zdjęcie czarno - białe może opierać się wyłącznie na światłocieniu. Kolorowe wymaga (przynajmniej wg mnie) czegoś więcej. Może interesującego ujęcia? Niemniej jednak, jest całkiem dobrze. Nie znam się na fotografii, ale podobało mi się. I nie bój się wkleić na forum innych zdjęć - przecież cię nie zjemy... -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:05 |