Komiks(ciag Dalszy...robie Postepy:p)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komiks(ciag Dalszy...robie Postepy:p)
nightingale |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 20.08.2006 Skąd: gdynia Płeć: Kobieta ![]() |
sorka mial byc komiks ale dopiero teraz sie obudzilam:)
eh mam nadzieje ze sie otworzy komentujcie ![]() mam jeszcze pełno moich obrazków ![]() tylko czy wam bedzie sie chcialo je ogladac?! Ten post był edytowany przez nightingale: 02.02.2009 13:26 |
![]() ![]() ![]() |
lineczka_lolo |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 25.07.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a wiec nadrabiam strarty i biore sie do komentowania^^ na co tam ci moja skromna opinia,ale....
![]() wiec komiks widzialm juz wczesniej i jak tomowisz "cholernie"mi sie spodobal,uwielbiam takie klimaty:) podoba mi si etez ten z dziewczyna na rogu:) polaczenie kolorystyki;) wogole swietnie by bylo zeby WSSZYTKO bylo bialo-czarno-bezowo-szare,a tylko postac wybijajaca sie;) wez tez troszke sie za krajobraz;) i niei wiem co maja do ciebie te anonimowe komentarze o niezbyt przyjemnych uwagach;/ jesli warto to chetnie bym z kims takim podyskutowala,chyba ze to zjeb genetyczny ( a takie robi wrazenie;P a moze sie myle?) a wiec po[psrtu czekam na wiecej prac:) daj znac w realku kiedy doasz cos nowego;) paula -------------------- plakac trzeba w ukryciu.,tylko wtedy ma sie z tego radosc;) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:38 |