Ideał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ideał
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Macie jakiś ideał urody na świecie? Kogoś
kogo uważacie za wcielenie piękna i doskonałości? Myślę tu oczywiście o
pięknie fizycznym, jestem w końcu facetem. A może macie ideał
niespersonifikowany? Wymyślony, ale nie istniejący realnie. A może wogóle
macie to w tyle, bo dla was "liczy się tylko wnętrze". Różnie to
bywa. Nie chcę, żeby to przeszło w rozmowę o miłości. Miłość miłością, a
piękno to trochę inna bajka. Wlałbym raczej, żeby dyskusja przybrała postać
nieprowadzącej do niczego (za to bardzo inspirującej) dysputy o pięknie i
jego formach przybranych w ludzkie ciało. No bo jedni lubią nosy długie i
garbate, a inni małe i zadarte. No i które są ładniejsze? (wiadomo, że te
zadarte, no ale nie wszyscy osiągnęli ten poziom oświecienia, żeby se to
uświadomić, hehe)
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
marquez ma fajne nazwisko
![]() ![]() porównanie fabio do pinokia jest dość trafne muszę przyznać ;p on jest szalony, cierpi na urocze adhd. co więcej, ja obserwując go na boisku też cierpię na adhd! ;p ma takie spojrzenie, półuśmiech, jakby stale coś kombinował. jak dla mnie to jest taki cwany dziki kocur. ale przy reszcie kadry, wygląda jak ładny, strasznie słodki chłopiec. co do południowego typu urody to ja jestem rozdarta z jednej strony między wizerunkiem, który prezentują opery mydlane i latynoscy aktorzy i wokaliści pop, a z drugiej - południowi piłkarze. bo o ile tych pierwszych nie znoszę naprawdę, tak włoscy, hisz-pańscy, portugalscy piłkarze są niesamowicie piękni ![]() ![]() deco z tego, co pamiętam jest brazylijczykiem ![]() anglicy imo są niemal tak charakterystyczni jak włosi czy portugalczycy. ogólnie fajni są, ze straszącym anorekcją crouchem i misiowatym terrrym na czele. ale beckham tylko czasem. a ostatnio coraz rzadziej. a czarnoskórzy mi się tak niezbyt podobają ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|