Za Czym Tęsknicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Za Czym Tęsknicie?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
...
jak w temacie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
za wychodzeniem " na podworko" w getrach, tenisowkach i koszulkach z krolami lwami i dalmatynczyki - kiedy to człowiek najmocniej olewal to jak wyglada
siedzial na trzepaku, zakladal tajne organizacje podworkowe, gral w dwa ognie i wybieral sie w wyprawy na inne osiedla - graniczace z nieziemska odwagi... albo chodzil po kryjomu na poligon i nad rzeczke - tak zeby rodzice nie wiedzieli i chodzil po piwnicach i strychach bo tam byly spotkania klubów i band ![]() osz jak bylo fajnie... za tymi donaldami, kuku - ruku, i jeszcze za chrupkami Snack - co sie zbieralo tako zetony ze zwierzakami i inne pierdoły ![]() za wychodzenie, z domu w wakacje rano, wracaniu na obiad, i wracaniu o zmroku kiedy ":sie niebezpiecznie robi" za bajkami w stylu Króla Lwa... bo teraz to tylko komputerowe szity silace sie na humor za czasaem kiedy byłam 200% tru metalem ![]() za Jelenia Górą :/ za czasem kiedy zaczynałam trenowac aikido i wszytsko było takie fajne, nowe i mialam taki ogromny respekt do wszytskich :] za ciulami które wyjechały Za S... oj jest za czym tesknic, albo ja taka jestem sentymentalna -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 08:47 |