Zima, i wszystko, co z nia związane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zima, i wszystko, co z nia związane
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Spadł śnieżek
![]() muszę wiec nowy temat założyć, jako że to moja ulubiona pora roku ;] w planie przeto mam: -ulepić baławana -wziąć udział w wielkiej bitwie śnieżnej -wyciągąć wszystkie kożuchy z czeluści szafy ...i najważniejsze -wyciągnąć i odświezyć moje ukochane narty!!!:D -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Zima jest ble. Bo wracam głodny i zmęczony po szkole do domu i muszę:
1. Pobiegać z workami wyładowanymi drewnem 2. Pobiegać z wiaderkiem węgla 3. Pobiegać po zapałki, których znowu zapomniałem 4. Rozpalić, nie parząc więcej niż 3 palców 5. Potrzymywać ogień, zanim nie będę pewny, żę już nie zgaśnie 6. Zająć się obiadem itepe. 7. Zasiedzieć się nad lekcjami/ przed komputerem/ telewizorem/ książką i klnąc plugawie odkryć, żę znowu zgasło 8. Patrz punkt 3. Choć nic nie mam do śniegu. Fajny jest. Tylko za zimny. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:24 |