Zima, i wszystko, co z nia związane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zima, i wszystko, co z nia związane
Lilith |
02.11.2006 11:33
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta |
Spadł śnieżek
muszę wiec nowy temat założyć, jako że to moja ulubiona pora roku ;] w planie przeto mam: -ulepić baławana -wziąć udział w wielkiej bitwie śnieżnej -wyciągąć wszystkie kożuchy z czeluści szafy ...i najważniejsze -wyciągnąć i odświezyć moje ukochane narty!!!:D -------------------- ha! |
aina |
03.11.2006 22:14
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta |
Jak słyszę słowo "śnieg" od razu przechodzą mi po plecach lodowate dreszcze.
Parę lat temu kochałam zimę, bo można jeździć na sankach, bawić się z innymi dziećmi i tak dalej. Teraz po prostu najchętniej chciałabym być niedźwiadkiem, który przesypia całą zimę i budzi się w piękny, wiosenny dzionek... Dzisiaj, jak zobaczyłam za oknem białe auta, ulice i boisko, zamarłam i przez dwadzieścia minut nie chciało mi się nic robić - załamałam się. To zdecydowanie za szybko... Potrzeba duzo czasu, żebym się przyzwyczaiła. Taki szok naprawdę może popsuć ludzką psychikę -------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:00 |