Eutanazja, ?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Eutanazja, ?
Czternasta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem, czy ten temat był już poruszany. Polityka i religia już były, a to tak na pograniczu.
Jestem na tak, chciałabym móc w sytuacji ekstremalnej sama zdecydować o sobie. Nie być ciężarem dla nikogo i nie stanowić dla niego problemu. -------------------- Trzeba się pilnować, bo inaczej ani się człowiek obejrzy, a już zaczyna każdego żałować i w końcu nie ma komu w mordę dać. |
![]() ![]() ![]() |
Czternasta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Przecież możesz odmówić podania trucizny choremu. Ewentualne wprowadzienie eutanazji nie będzie oznaczało, że każdemu kto Cię o to poprosi będziesz musiał pomóc, masz prawo schować się za swoim sumieniem, ja sama nie wiem, czy bym to zrobiła, wiem tylko, że chciałabym, żeby znalazł się ktoś kto zrobi to dla mnie, być może to egoistyczne, ale przecież są ludzie, którzy zrobią coś takiego bez wahania, więc nie trzeba myśleć, że po zalegalizowaniu eutanazji będziesz zmuszony porzeprowadzić ze trzy porzed zajęciami, dwie po pracy i średnio jedną w tygodniu w nocy, na cito.
-------------------- Trzeba się pilnować, bo inaczej ani się człowiek obejrzy, a już zaczyna każdego żałować i w końcu nie ma komu w mordę dać. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:22 |