Zima, i wszystko, co z nia związane
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zima, i wszystko, co z nia związane
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Spadł śnieżek
![]() muszę wiec nowy temat założyć, jako że to moja ulubiona pora roku ;] w planie przeto mam: -ulepić baławana -wziąć udział w wielkiej bitwie śnieżnej -wyciągąć wszystkie kożuchy z czeluści szafy ...i najważniejsze -wyciągnąć i odświezyć moje ukochane narty!!!:D -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj pogoda była już całkiem dobra, nawet słońce się pokazało.
Gorzej, że według synoptyków (z bożej łaski) jutro ma padać i obniżyć się temperatura. Niedobrze. Zima byłaby dobra, gdyby nie wiał podczas niej wiatr. I gdyby śnieg był ciepły. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:08 |