Za Czym Tęsknicie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Za Czym Tęsknicie?
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
...
jak w temacie. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
tęsknię za wakacjami, a raczej wyjazdami. zagranicznymi. wiem, że to snobistyczne, ale nic nie mogę poradzić, że już jestem do tego tak przyzwyczajona i czekam co roku. jak byłam młodsza podobały mi się baseny w ośrodkach, morze i słońce- teraz kocham wszystko co można zobaczyć i poznać. tęsknię za tym spacerowaniem po kompletnie innym świecie niż na codzień. za ślicznym Londynem i robieniem tam zakupów, siedzeniem na Trafalgar Square i zachwycaniem się tamtejszą atmosferą, za tym, że nigdy nie mogłam trafić do domu swojej rodziny. bo wszystkie były takie same. za Paryżem, w którym trudno się po angielsku dogadać, ale równie nastrojowy jest. nawet za tymi beznadziejnymi kurortami, które zawsze przeklinałam, łącznie z grzaniem dupy przez zbyt długą część wakacji, kręcącymi się wszędzie wokół Niemcami. za spotykaniem innych ludzi. o tak- za miejscami bardzo, ale za obcokrajowcami jeszcze bardziej- za spotykanymi gdzieś przypadkowo, ale szczęśliwie zawsze Brazylijczykami, którzy trzymają tak wysoko głowy i wiecznie się śmieją, chodząc w rytm samby; za flegmatycznymi Anglikami, którzy podobno się nie śpieszą- ale sytuacja się zmienia, kiedy ktoś poprosi ich o pomoc
![]() po prostu nie mogę już wysiedzieć w tym Pruszkowie i Warszawie nawet, może mi nie do końca w sumie chodzi o to co napisałam... a raczej nie całkiem, w końcu Brazylijczyka mam raz w tygodniu i mnie to napędza wystarczająco, Angielkę również- a jej to akurat wolałabym nie widzieć... w każdym razie pcha mnie za granicę i nie z powodu braku przywiązania do Polski- z chęci poznania czegoś innego. czekam tylko aż urosnę ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 08:34 |