Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niedawno powstała koncepcja zorganizowania forumowego spotkania w ostatni weekend listopada. Tymon przyjeżdża do teatru na spektakl. Katon również zadeklarował zainteresowanie tym terminem. Liczę również na wysoką frekwencję Magicznych z Warszawy (mile widziane nowe twarze!)
Co sądzicie o tym pomyśle? Kto przybędzie? Proszę śmiało wpisywać się na listę poniżej. Szczegóły wkrótce. 1. Ahmed 2. Rysiek [?] 3. Katon 4. TimmY 5. Cat Ten post był edytowany przez Ahmed: 10.11.2006 18:14 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie trzeba zadnego autobusu. Wychodzisz z Dworca Glownego na Jana Pawła Drugiego, przechodzisz przejściem podziemnym na druga stronę (o, tam sie mozna zagubic, bo czasem nie wiadomo czy to już (a to sie okazuje przystanek miedzy pasami ruchu) czy może jeszcze nie) i w strone.. no. chyba na polnoc. idziesz, idziesz 3 minuty i jestes na skrzyzowaniu. skrecasz w lewo. i idziesz sienna, po drodze po prawej mijasz mojegobrat blok (polecam obrzucenie inwektywami tego nieuka), kosciol zielonoswiatkowcow (z ziemniakami na dachu) ijakies sienna center i gdzies tam wlasnie agata mieszka.
a mnie rodzice przepotezenie wkurzyli. bo im sie w piatek nie spieszy, i wyjedziemy pewnie kolo 17, 18. Czyli na 20 w Wawie. I wciaz nie wiem jak im powiedziec, ze nie mam zamiaru z nimi mieszkac, tylko na weekend wyprowadzam sie HEEEEEN daleko do Ahmeda (czyli 100 metrow obok do Agaty) -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 02:05 |