Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niedawno powstała koncepcja zorganizowania forumowego spotkania w ostatni weekend listopada. Tymon przyjeżdża do teatru na spektakl. Katon również zadeklarował zainteresowanie tym terminem. Liczę również na wysoką frekwencję Magicznych z Warszawy (mile widziane nowe twarze!)
Co sądzicie o tym pomyśle? Kto przybędzie? Proszę śmiało wpisywać się na listę poniżej. Szczegóły wkrótce. 1. Ahmed 2. Rysiek [?] 3. Katon 4. TimmY 5. Cat Ten post był edytowany przez Ahmed: 10.11.2006 18:14 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ahahahah =P Czyżby i o mnie była mowa?
Btw, miałam napisać, że kocham płaszcz Cat no patrz, ja też go kocham!a ja tam wole te rajtuzy od agatyXD mogę ci pożyczyć, rozmiar jest uniwersalny.dawajXD ok, ale masz mi wysłać jakąś gorącą fotkę tylko w nichdo kompletu jeszcze dorzucę jakieś megazajebiaszcze gacie po tacie =O~~~~ a ja też chcę! ja też!i że to niemożliwe, że Hagrid jest ode mnie starszy tylko 4 lata. edit: Rysiek, ja wiedziałam, że Ty to Ty, nie wiem czemu nie powiedziałam =P dobra dobra, wydało się! nie wiedziałaś! hańba! głupki ;] phi, my przynajmniej rozpoznajemy rysia xd ale pewna jestem, że mnie w takiej sytuacji nikt by nie rozpoznał, a po Twojej minie to już wiedziałam, że nie wiesz kim jestem ;p to żałuj, że nie widziałaś mojej miny jak już się owiedziałam tak myślałam ;] Bo nimfka rozpozna każdego. Pamiętajcie. STALA CZUJNOŚĆ ![]() aaa, spierdalać. Ten post był edytowany przez Nimfka: 03.12.2006 23:05 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 03:56 |