Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczni Reaktywacja - Łorsoł 2006, 24-26.11.2006
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niedawno powstała koncepcja zorganizowania forumowego spotkania w ostatni weekend listopada. Tymon przyjeżdża do teatru na spektakl. Katon również zadeklarował zainteresowanie tym terminem. Liczę również na wysoką frekwencję Magicznych z Warszawy (mile widziane nowe twarze!)
Co sądzicie o tym pomyśle? Kto przybędzie? Proszę śmiało wpisywać się na listę poniżej. Szczegóły wkrótce. 1. Ahmed 2. Rysiek [?] 3. Katon 4. TimmY 5. Cat Ten post był edytowany przez Ahmed: 10.11.2006 18:14 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Maćkowi dodatkowo dziękuję za zajebistą kanapę na której spalem 2 godziny a czułem się jakbym spal z siedem.
Pod cala resztą się podpisuje. A jeśli chodzi o moje wódki, wyobraźcie sobie, że zostawiłem w domu w garnku spirytus i wiadomość na wyrku kumpla, ze jak wróci z polibudy to ma przelać do butelki bo ja już tego zrobić nie zdążę(bo nie mamy lejka więc powoli idzie). Wracam wódki nie ma. Kumpla się pytam gdzie jest, bo chyba nie wypili skoro się jeszcze dobrze nie zaprawilo. A on na to 'aśka nam chate sprzątala jak juz ciebie nie bylo i mnie jeszcze nie. no i wylala do zlewu' ... czysto w domu mam, ale ból w sercu pozostal. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 04:16 |