Magiczni Razem Oglądają, Piątą Część, hehe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Magiczni Razem Oglądają, Piątą Część, hehe
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co wy na to, żuczki, żeby zrobić wielki spęd z okazji premiery piątej części i iść na nią zbiorowo do kina, a potem gdzieś na wielką harry-bibkę =D?
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żadnej selekcji. Forumowa arystokracja nie musi wcale się wywyższać, żeby umacniać swoją pozycję. I tak już wytworzyło się na MF coś w stylu "pozytywnej grupy trzymającej władzę".Ja jestem absolutnie otwarty na wszelkie nowe znajomosci, tylko że spotkanie proszę zrobić w jakimś miejscu, gdzie bazę noclegową będzie można zapewnić. Nauczony przykładem Cat i Misia, nie będę się szlajał po bursach i schroniskach.
a co do ról "czytanych" to ja zaklepuję Voldemorta. Ha! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:12 |