Gra Harry Potter I Czara Ognia, Wypowiedz się...Co sądzisz?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gra Harry Potter I Czara Ognia, Wypowiedz się...Co sądzisz?
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Zakładam temat bo chciałam wiedzieć co sądzicie o grze Harry Potter 4. Mi się ona nawet podoba...Grafika też jest fajna. Choć ciągle męczę się z przejściem zakazanego lasu. A propo...Znacie jakieś kody do tej gry? Czekam na odpowiedzi:*
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
martini |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 26.12.2006 ![]() |
Hej! wczoraj wrzucilam na pceta hpico. nie wiecie moze jak mozna ustawic grafike, dzwiek oraz czy jest mozliwosc zmiany kata widzenia, bo teraz widac sterowana postac z góry, a gdy idze w moja strone (do mnie) to nie widac gdzie ta postac idzie! Mialam takie spotkanie z salamandra ja jej nie widzialam! jak mam pokonac cos czego nie widze!!!! W menu jest tylko automatyczny zapis i napisy! Ta gra jest o wiele gorsza od pozostalych, wszystkie inne mialy wiecej opcji i skrytek. dobrze ze teraz jest tania zmarnowane pieniadze. ;( prosze pomozcie mi bo chc ja przejsc a tak sie nie da, "kamera powinna ie obracac wraz z postacia!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:00 |