Osobiste I Bez Tytułu, mój debiut
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Osobiste I Bez Tytułu, mój debiut
graphomanca |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 28.12.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Napisałam to 2 lata temu mając za nic znaki interpunkcyjne i zasady pisania wierszy. Nigdy nie ośmieliłam się pokazać komukolwiek. Teraz dojrzałam do tego, by ktoś czytał moje utwory. Wierzę, że szczerze ocenicie. I zmieszacie z błotem jeśli będzie trzeba.
Diabelsko boski Anielsko okrutny Nieosiągalnie bliski Niedostatecznie obecny Z brutalną delikatnością Zakładasz mi jedwabne kajdany swego wyobrażenia Popaprana emocjonalną czystością Toksycznej egzystencji Próbuję usunąć z głowy twój obraz Wciskam CANCEL ale wrosłeś zbyt głęboko w moją świadomość Wirtualnie idealny Zaburzasz chwiejną równowagę rzeczywistości Dokonujesz dzieła zniszczenia Ucząc mnie na pamięć swej twarzy Powstałeś w mej głowie Z destukcyjnie twórczej potrzeby bliskości Jesteś nierealnym istnieniem Wiązaniem między neuronami w mym mózgu Wirusem infekującym organizm Impulsem wyłączającym instynkt samozachowawczy Narkotykiem sprowadzającym równianie życia Do minus nieskończoności -------------------- Jestem jak rzep; Przyczepię się. [Szekspir]
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią. [Fryderyk Nietzsche] |
![]() ![]() ![]() |
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Myśle że umiesz pisać ale ten wiersz nie jest udany. Zbyt tragiczne te porównania, przesycone makabrycznymi obrazami. Wiem co to znaczy wstydzić sie pokazywać swoją "twórczość" ja jeszcze sie nie przełamałam do końca, publikuje tylko na forach bo wiem ze tutaj nikt mnie nie zna ale nie pokazuje niczego swoim znajomym, mimo ze nalegają
![]() No ale wracając do wiersza, czekam na następne ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:46 |