Testament Mój
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Testament Mój
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Niech będą kondolencje,
orkiestra i kwiaty i przemowy bolesne - niech strzelają armaty strzelistymi frazy i niech werble serc grają. Niech ksiądz na ambonie sławi cnoty moje, choć było ich mało, bo o grzechach i tak wszyscy wiedzą i pamiętają... I niech wszyscy płaczą! Niech rwane wyrazy modlitwy, bólu, uznania popłyną - niech płaczą, wart jestem godziny płakania. A potem na stypę - tysiąc, dwa tysiące, kto chce, nich je i pije za moje pieniądze! Żyję głośno i tak, żeby było widać. Gram gorzej niż Mozart, gorzej od Norwida piszę, ale tym ich przerosnę, że będę miał wielki, huczny pogrzeb gdzieś w Polsce na wiosnę. Ten post był edytowany przez Katon: 21.10.2006 14:34 |
![]() ![]() ![]() |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
A niech to! Ja to jednak leniwie myśląca jestem. Dzięki...
-------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:18 |