Moja (nie)radosna Twórczość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moja (nie)radosna Twórczość
Ailith |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 01.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Pozwoliło jej
życie - Napisać sobie scenariusz. Pozwoliło jej Słońce - Jaśnieć blaskiem promieni. Pozwoliła jej Prawda - Skłamać. Pozwoliła jej Nienawiść - Pokochać. Pozwoliła jej Pamięć - Zapomnieć. Ale świat nie pozwolił jej tego dostrzec. Ten post był edytowany przez Ailith: 14.08.2006 12:04 -------------------- "Experience is the name everyone gives to their mistakes."
"A friend is someone who will bail you out of jail, but your best friend is the one sitting next to you saying "that was f***ing awesome" (- J-Dub) "Stand up for what you believe in, even if it means standing alone." |
![]() ![]() ![]() |
Ailith |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 01.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
"Kolorowa śmierć"
Rani niczym ostrze skrzydło motyla, a trąby wciąż wygrywają weselne marsze. I mury Jerycha stoją niespokojne I patrzą poprzez wieczne kamienie na ziemię w ogniu. I drzewo pośrodku wciąż daje nadzieję, Ale już nie taką wielką. I tęcza na niebie ciągle jeszcze barwna lecz powoli blaknie. Niczym ostrze skrzydło motyla przecina rosę. "Współczesność" Brokatowe jabłka rozkwitają na plastikowym drzewku Nie ma Adama Ani Ewy Nawet węże dawno już wymarły W perspektywie mam śmierć I choć ona na mnie czeka Nie wiem co robić Bo raj zniknął z naszej wyobraźni i wiary Płacząc nad grzechami Błagałabym o odkupienie, ale nie mam kogo Gdyż Bóg także odszedł "Sam" I znów jestem sam bez ludzi dzieci chichoczących i wrzeszczących idiotek I znów jestem sam niewidoczny niesłyszalny bez oznak życia I znów jestem sam w ukryciu czekam aż ktoś jednym słowem mnie wyciągnie I znów jestem sam w koronie drzewa na najwyższej górze obserwuję z zaciśniętym gardłem I znów jestem sam umieram a ludzie wałęsają się po supermarketach zamiast wejść i odkryć I znów jestem sam bez dźwięku bez krtani bez granic jestem echem Ten post był edytowany przez Ailith: 13.01.2007 13:29 -------------------- "Experience is the name everyone gives to their mistakes."
"A friend is someone who will bail you out of jail, but your best friend is the one sitting next to you saying "that was f***ing awesome" (- J-Dub) "Stand up for what you believe in, even if it means standing alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:07 |