*()*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
*()*
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Błągam, żeby nie brać tego na serio.
Wbij oczy w punkt przed sobą, idź pewnie, równo i szybko, a wtedy, zaręczam ci głową, nie tobie, a innym poedetkną. Wypisz na ustach pogardę, ręce pchnij na dno kieszeni, rysy miej butne i twarde - a nikt z nich się nie ośmieli. Brwi ściągnij lekko, niech widzą, że w głębi myśli swych pływasz i wyciągnięty z nich siłą spojrzeniem złym pozabijasz. Ale gdy wszystko nie działa naklej na piersi emblemat, który dziś znaczy 'już dałem, odpierdol się, więcej wam nie dam' i ruszaj dalej przez miasto i spróbuj doczekać do nocy, nucąc po cichu własną, solową piosenkę świątecznej pomocy. |
![]() ![]() ![]() |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
Szkoda, że to takie prawdziwe. Wstyd się przyznać, że przedostatnia zwrotka wywołała u mnie rumieniec zmieszania.
Przekaz jednoznacznie widzialny. I świetnie. -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 07:08 |