Trzy Słowa, kolejna głupia gra
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Trzy Słowa, kolejna głupia gra
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Okej. To polega na tym, że tworzymy opowiadanko, pisząc tylko po trzy słowa w każdym poście.
Przykład: user1: Miałem kiedyś psa user2: , który uciekł z user3: kotem z sąsiedztwa. itd. W ten sposób tworzy się kretyńska historyjka. Jako że jesteśmy na magicznym, powiedzmy że trzymamy się Pottera i forumowiczów :> Zaczynam: Był piękny słoneczny -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
aż wreszcie spadł.
Niech ktoś to spisze i zacznijmy nowe, bo to mnie już wpieprza i wyczerpało chyba swój potencjał śmieszności =P Hipogryf pierdnął donośnie robiąc wielkie KABOOM stwierdził "Ń-czaje", pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł, a potem zdechł. A to pech. Lecz przyszedł Child i jaja zjadł. A Katon, który lubił lubelskiego fula stał się naprawdę hegemonem całej galaktyki. Zaliwżdy, posiadał on gumofilcowy, nieprzemakalny skafander, średnie mniemanie o spójności fabuły utworu i dwa złote zęby po pradziadku Erwinie, który zmarł zaraz po niespodziewanym odkryciu, że Avada to naprawdę wyjątkowy przypadek, który świetnie obrazuje teorię ewolucji Darwina. Darwin byłby zapewne całkowicie zszokowany tymi niespodziewanymi odkryciami, aczkolwiek odkrycie brakujacego ogniwa spowodowało szok termiczny, który przyczynił się do wielkiego wybuchu. Emoticonka zwana Emm zdecydowała się na natychmiastowe, rytualne sepuku, chociaż pomimo pozorów nie była tam razem z niskim olbrzymem o powykręcanych wszędzie gdzie się da seledynowych włoskach pod spoconymi pachami. Kiedy Child jadł naszła go myśl, że spocone pachy są bardziej ohydne niż krzywe nogi szybko przebierającej nimi stonogi. Wtedy stwierdził zażenowany: "Ja mam małego synka na utrzymaniu, a cięcia budżetowe stanowczo obniżą popęd siły ciała wskutek tarcia między bliźniakami". I to jedzenie zatrute przez Donalda by podać Kaczyńskiemu, kóry wpierdolił Tuskowi stało się przedmiotem niezwykłej fascynacji i erotycznych fantazji Cat. Najwidoczniej Misiek dąży do przejęcia władzy nad związkiem Childa z Ryśkiem Kowalem. Nikt nigdy nie otworzy prasola (w) dupie końcem ogona prosiaka. Oczywiście oprócz Juzefa, który niewątpliwie miał na głowie różową, sterczacą paskudnie prezerwatywę do końca wypełnioną płynem antyplemnikowym. Rysiek miał niemały dylemat związany z uremią i rozterkami miłosnymi, które wprawiły go w niebywałe zakłopotanie w jeden pies. Tym samym historia dobiegła końca. Morał :Głupi zawsze się odezwie choć czasem nie wie, co mówi. Wysłałaś wreszcie lost? Nie, ale mam samochód, psa i kota, również drzewo i termobulgulator z przyczłapami, a najstarsi górale z nadzieją patrzą na śnieg, którego jak nie było tak nie będzie. Ponieważ pan Kret całkę powierzchniową licząc dostał ostrego pierdonika dżdżownicy w zad, która wsunęła mu lizaka w ucho, który przebywał w zupełnie innym wymiarze. Wtedy on powiedział: Spierdalunda! Wtedy jego żona, której nie miał powiedziała że ma faję jak ołówek, gdyż nie chodził w kalesonach. Tymczasem Krzysztof stwierdził ponuro: "o ja pierdzielę!" po czym oszczał sobie prawą nogawkę. Nagle zauważył że ma turkusowe siki, wtedy poleciał pędem do Misisipi pogrzać swoje brudne łapy w krokodylim łajnie, które było bardzo śmierdzące i nie cierpiało zwłoki. k... . Gdy je pomoczył zabanował menfę Albinkę obrzujacąc ją wszystkim co miał pod nosem. Mleko owe było zdecydowanie magiczne. I wtedy biedna Albinka pomyślała, że piłka jest okrągła a bramki sa owalne, bo Albinmka nigdy nie grała w siatkówkę plażową. Albinka jest mądra tylko Avakader głupi [będę się mścić!!Jak ktoś tak będzie o mnie pisać!! - musiałem, przyp. redakcji]. Natomiast Avadakedaver jest miłośnikiem króliczków, jednakże jak jest sam jednym wielkim królikeim, co zdarza mu się wtedy gdy wciągnie grubą krechę nosem przez zwinięty banknot stu dolarowy, gdyż lubił się sztachnąć. Lubił także wszystkie nocne loty autobusem dookoła kościelnej wieży aż wreszcie spadł. Beznadziejnie niesmieszne. Ludziom nie znającym zasad interpunkcji mówimy nie. Psujom. Ten post był edytowany przez Katon: 25.01.2007 12:14 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:22 |