Żyjesz Dla Siebie To Jest Motyw Xd, Wierszyk po prostu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Żyjesz Dla Siebie To Jest Motyw Xd, Wierszyk po prostu
verusha |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 25.01.2007 ![]() |
Czasami jesteś zgubiony, czasami jest coś nie tak, Czasami nic nie wychodzi, Czasami robisz wszystko wspak. Codziennie wstajesz wkurzony, I nie wiesz co robić masz, Szkołą i pracą znudzony, Liczysz ile kasy masz. Jesteś zły na cały świat, nie chce ci sie robić nic, Czasem chciałbyś być jak kwiat, stać i tylko wodę pić. Zastanawiasz się czasami Po co żyjesz na tym świecie, po co zmagasz się z batami, kto by myślał o tym bzdecie. Inni ciebie mają w nosie, mają też problemy swoje, czemu w tym okrutnym losie, tak się o swe życie boję? Kto by myślał o tym teraz, kto by zastanawiał się, po co komu wiedzieć nieraz, co jest dobrem, a co złem. Jak powiedział taki jeden: Żyj dla siebie, nie dla innych, Odkąd Bóg stworzył Eden, tutaj nie ma już niewinnych. Raczej nie ma i nie będzie, Ja tak myślę i to wiem, i pamiętaj, zło jest wszędzie, tak się kończy wierszyk ten. Wiem, wiem...fatalnie... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
barfso |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 159 Dołączył: 11.04.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja może jakoś tak otwarciej skomentuję.
Beznadziejne. W sumie to niczego więcej tu nie widzę poza pisaniem, co rymy każą. Przypomniało mi to moje pierwsze wiersze, które generalnie wyglądały bardzo podobnie, więc nikt ich nigdy najpewniej nie zobaczy. Bo to było dno. Przykro mi to mówić, ale to też jest dno. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 08:09 |