Zakon Czy Śmierciożercy, Gdzie lepsi czarodzieje?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zakon Czy Śmierciożercy, Gdzie lepsi czarodzieje?
maciekgru |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 07.02.2006 ![]() |
Śmiercożercy czy Zakon?? Wdług mnie potężniejsi są śmiercożercy. Przede wszystkim dla tego że używają zaklęć niewybaczalnych co daje im przewage. Co wy o tym myślicie??
|
![]() ![]() ![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Wrrrr... i właśnie w takich momentach trafia mnie jasny szlag. Ocharania Harry'ego, bo będzie mu chłopak potrzebny - kurde, o co on, narzędzie do walki z Voldemortem?
Powinni mu dać taki szlaban, że dzieciak by popamiętał do końca swych dni ! ![]() Prawie zabił człowieka! Ta, a Dumbledore pogłaskał go po główce,. statata..."Harry na pewno nie chciał, przecież to taki dobry chłopiec, Severusie. Daruj sobie. Przecież to młodzież. Taki wiek. To był wypadek... bla, bla, bla... Nie bądź zbyt surowy" Ciekawe co by się stało, gdyby Malfoy był w znacznie gorszym stanie, a Severus sie spóźnił. Dyrektor miałby na karku połowę ministerstwa, a Potterek wylądowałby w Azkabanie! Albus powinien go nauczyć odpowiedzialności za swe czyny - TAKIE czyny, do jasnej... anielki! I jeszce ta cała reakcja Rona "Oj przestań, Hermiono, dramatyzujesz. Czepiasz się Harry'ego i tyle" AAAAA!!! To ma być zachowanie nastolatków, których kolega niemal zabił drugiego ucznia? RANY! Skoro Potter ma być tym cholernym 'wojownikiem jasności' to powinni wyciągnąc z tego konsekwencje. Poważne konsekwencje - oczywiście wszytsko byłoby w zamkniętym gronie, ale POWINNI. A na co wyszło? Że McGonagall go zrugała, dostał szlaban... i chilę później martwił się już o utracone szanse w quidditchu! Jakby spłynęło po nim wszystko. Ot tak, no trudno, przecież nie chciałem- ale najgorsze jest to, że zajmiemy ostatnie miejsce w tabeli! ![]() Wrrrr... Immunitet Pottera zawsze mnie wkurzał, a w przypadku Sectumsempry moja wsciekłość osiągnęła apogeum. Bo to już nie były przelewkii zwyczajne szkolen wybryki. Poza tym Potter jest prawie dorosły. I co? I Dumbledore milczy... jasne... pogłaszczmy ponownie Pottera po główce, przecież on jest stworzony do czego innego, nie będziemy się przejmować takimi głupotami, jak czarnomagiczne śmiertelne klątwy i ich przypadkowe użycie na innym uczniu. Nie no jasne, Ja nie widzę problemu. ![]() NO. (wybaczcie, musiałam) [/off] Ten post był edytowany przez smagliczka: 25.01.2007 20:37 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 16:12 |