Chybanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Chybanie
rhiamona |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 177 Dołączył: 12.08.2006 Skąd: Z kapusty :D Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba nie chce w życiu pisać
Chce malować W karty grać! Chyba nie chce w życiu pisać Tak publicznie myśli prać Choć mi każą i wzdychają Rozbierają w każdą noc Chyba nie chce w życiu pisać Móc być głupim To jest to! Ten post był edytowany przez rhiamona: 28.01.2007 15:14 |
![]() ![]() ![]() |
Thyme Lady |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 08.01.2007 Skąd: Camera Obscura Płeć: Kobieta ![]() |
A mi, w opozycji, do gustu bardziej przypadła pierwsza. I też zastrzelona nie jestem, trzeba, czy nie trzeba. Ale Pomysł widzę. I nie powiem, żebym Go nie polubiła. Nawet bardziej niż wykonanie.
![]() -------------------- Różo, Różo, Nasz jest Świat,
Zostaniemy wciąż młode Noc wiruje wokół Nas Spójrz, uśpiłam już trwogę Miłość durna,Miłość zła Nie ma władzy nade mną Włosy me pochwyci wiatr Dziesięć pięter... i... ciemność... ('Jaka róża taki cierń' sł. Jacek Cygan) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.06.2025 05:32 |