Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Equus, rany boskie...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę
![]() Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane. Tak. I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Equus is a play by Peter Shaffer, telling the story of a psychiatrist who attempts to treat a young man who has a pathological fascination with horses.
Equus is to be recreated in 2007 with Harry Potter co-stars Richard Griffiths and Daniel Radcliffe cast in the leading roles. The play will be directed by Thea Sharrock, and will open in London in February at the Gielgud Theatre. With its famous cast member, it has caused controversy, as the role of Alan Strang is required to appear naked onstage. However, Radcliffe states that he wants to remain true to the role. Wikipedia As we've told you previously, Dan will be appearing in the play Equus starting next month in London on February 27, which also co-stars fellow Potter actor Richard Griffiths. The Leaky Cauldron W skrócie dla nieanglojęzycznych ![]() Equus to sztuka autorstwa Petera Shaffera, opowiadająca historię psychiatry usiłującego leczyć młodego chłopca, w sposób patologiczny zafascynowanego końmi. W 2007 roku Equus zostanie wystawiony ponownie, z gwiazdami produkcji o Harrym Potterze w osobach Daniela Radcliffe'a oraz Richarda Griffithsa (wuj Vernon) w rolach głównych. Reżyserią zajmie się Thea Sharrock, a premiera będzie miała miejsce w lutym, w londyńskim Gielgud Theatre. Jako że rola Alana Stranga (czyli młodego chłopca) wymaga pojawienia się na scenie nago, wokół sztuki narosło wiele kontrowersji w związku z gwiazdą HP w roli głównej. Daniel Radcliffe jednakowoż utrzymuje, że chce pozostać wierny roli. Jak już wcześniej było mówione, Daniel pojawi się w sztuce Equus, która swoją premierę mieć będzie w Londynie 27-go lutego. Wraz z nim pojawi się tam inny aktor z filmów HP, Richard Griffiths. Ten post był edytowany przez owczarnia: 30.01.2007 11:42 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:09 |