Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Equus, rany boskie...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę
![]() Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane. Tak. I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Rosssa |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta ![]() |
Jej, moje oczy się wykończą gapiąc się ciągle w monitor na zdjęcia Dana...z resztą nie tylko oczy
![]() Ten post był edytowany przez Rosssa: 30.01.2007 20:17 -------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:42 |