Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Equus, rany boskie...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę
![]() Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane. Tak. I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
szelma |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 05.01.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Rosssa @ 31.01.2007 00:08) No właśnie w tym rzecz, że mi daleko do infantylności. Za dużo już w życiu się przeżyło, żeby być naiwnym. Jeżeli tak twierdzisz to chyba nigdy nie słyszałaś powiedzenia: "Nie ocenia się książki po okładce." Tak samo ludzi się nie ocenia po wyglądzie. Wybacz nie chce mi się tego tłumaczyć, jeśli tego nie rozumiesz to już Twoj problem. Popieram! jak to mówią: "Z ładnej miski se nie pojesz" ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:58 |