Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Equus, rany boskie...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę
![]() Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane. Tak. I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
To i ja się zgodzę, że ludzi bardzo często ocenia się po wyglądzie, i bardzo wiele osób tak czyni, niezależnie nawet od ich woli. Wiem po sobie.
Ale, ale, nie offtopujmy. ,,Equus" byłby całkiem dobry, gdyby wyrzucić z niego Daniela i główną rolę podarować tej blond pannie, tak, żeby grała zarówno w dżinsach, jak i bez nich, przodem do widowni (choć nie powiem, plecki i włosy ma całkiem ładne). Konia można zostawić (jestem pewien, że aktor go grający wolałby, żeby ujeżdżała go, symulując orgazm, dziewczyna, a nie chłopak. No, chyba że...). A tak zupełnie poważnie dodając - trzeba przyznać Danowi, że odwagę ma. Ciekawe, jak poradzi sobie z taką rolą aktorską. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:42 |