Equus, rany boskie...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Equus, rany boskie...
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czy to było czy nie było, ale ja to muszę gdzieś dać, bo pęknę
![]() Pewnie część z Was słyszała, że nasz dobry stary Daniel gra w sztuce pt. "Equus". To znaczy zagra, bo rzecz jeszcze nie weszła. Wiadomo jednakowoż, iż będzie on tam miał sceny eeee... no... rozbierane. Tak. I chciałam powiedzieć, że w sieci ukazały się pierwsze promocyjne zdjęcia. Nie wiem jak Wy, ja dostałam zawału. Proszsz, oto co wyrosło z małego Pottera... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Domniemywam iż chodzi o rozmaite sceny pokazujące zaburzenia chłopaka. Na które (prawdopodobnie) składa się nie wiem, nadpobudliwość erotyczna (vide scena orgazmu)? Jest też mowa o "szczególnym uczuciu" wobec jednego, wybranego konia, może i o to chodzić.
Suma sumarum nagość nie jest tu ważna sama w sobie, ona jest narzędziem do ukazania obłędu. Albo (przyszło mi jeszcze do głowy) ma to być przenośnia, symbol wolności tego chłopaka. Który jeżdżąc nocami nago na koniu doświadcza uczuć obcych zwykłym śmiertelnikom. A najpewniej wszystko razem wzięte. Ten post był edytowany przez owczarnia: 31.01.2007 18:11 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:48 |