Data premiery 7 tom, angielska, polska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data premiery 7 tom, angielska, polska
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
21 LIPCA 2007 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
W zasadzie to angielskiego uczę się od 4 klasy szkoły podstawowej czyli już 6 rok. Tylko, że przez pierwsze 4 lata miałam nauczycieli marnych, a teraz mam fajnego i polubiłem ten język
![]() ![]() ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ronald @ 01.02.2007 21:43) Ja planuję zrobić podobnie, ale po niemiecku. Chodź czuję, że po jednym rozdziale, w czasie czytania którego co 5 minut będę zaglądała do polskiej wersji, się "przesiądę" na polskie wydanie. I tyle z moich ambicji łączenia przyjemnego z pożytecznym. A propos: wie ktoś może, gdzie można dostać niemieckie wydanie HP? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:05 |