Jeszcze wierzę
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jeszcze wierzę
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Cóż, nie wiem czy ktoś tu kiedyś
publikował poezję, ale zaryzykuję. Wszak to też
literatura....
Jeszcze wierzę w Boga i w Jego święte Słowo Objawione przed wiekami wielebnym osobom I wierzę, czasem, że On daje mi znaki Które przegapiam, choć ich nie wolno przegapić Jeszcze wierzę....... Jeszcze wierzę w wolność, którą już straciłem Wiążąc się do ludzi smyczą powinności Zniszczyłem szansę by być jak orzeł, jak wilk choćby Jestem jak pies, który jednak wciąż śni Jeszcze wierzę...... Jeszcze wierzę w miłość, co popieli mi duszę By z tych popiołów na nowo znów stać się Warto, ach warto przeżywać katusze Nie znajdę szczęścia, znajdę inspirację Jeszcze wierzę....... Jeszcze wierzę w sprzeciw, w święte NIE rzucone w oczy Gdy prosto w otchłań przepaści armia równo kroczy, a jedna para nóg Spowalnia marsz, myli krok Tam jest Bóg! Jeszcze wierzę....... Jeszcze wierzę.....? |
![]() ![]() ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jush chyba wiem czyj wiersh wyrecytuję
przy najbliżshej okazji nauki jakiegokolwiek wiersha na pamięć...
![]() Tylko jakby miało dojść to do sqtq, to siem zgłoshę po Twoje imię i nazwisko, żeby mógł jakoś normalnie przedstawić imię autora... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 09:38 |